Erzurum merkezli perakende zinciri Düzgün Market, Palandöken ilçesinde 25’inci şubesini düzenlenen törenle hizmete açtı. Bölge ekonomisine ve istihdama önemli katkı sağlayan zincir marketin açılışına çok sayıda davetli, sektör temsilcisi ve vatandaş katıldı.
Toplamda 525 çalışanı bulunan Düzgün Marketler Zinciri’nin yeni şubesinin açılışı, kurban kesimi ve yapılan dualarla başladı. Protokol üyeleri ve firma yetkililerinin açılış konuşmalarının ardından kurdele kesilerek market resmen faaliyete geçti.
Açılışın ardından vatandaşlar markete yoğun ilgi gösterirken, indirimli ürünler nedeniyle alışverişte hareketli anlar yaşandı. Davetlilere çeşitli ikramların sunulduğu açılış töreni, bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Yeni şubenin Erzurum ekonomisine katkı sağlaması, istihdamı artırması ve perakende sektöründeki rekabeti güçlendirmesi bekleniyor. Düzgün Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, önümüzdeki dönemde yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini ifade etti.

