(HABERAL25) - Hava sıcaklığının sıfırın derecenin altına düştüğü Erzurum'da Palandöken Kayak Merkezi, beyaz örtüye büründü. Kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı Palandöken'de beyazla sarı rengin tonları kartpostallık görüntü oluşturdu.
Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı ve kuvvetli rüzgâr bekleniyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Erzurum ve Erzincan çevrelerinde öğlen saatlerinden itibaren yağmur, karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı öngörülürken, yağışların akşam saatlerinden itibaren bölge genelinde etkili olması bekleniyor.
Bölgede, rüzgârın güneyden yer yer 30 ila 50 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor.
Kar yağışının etkili olduğu Palandöken'de zemin karla kaplandı. Palandöken'de çalışan inşaat işçileri pürümüzle ateş yakarak ısındı. Erzurum'a artık tam anlamıyla bu sezonun kışının geldiğini ifade eden işçiler, "Yerdeki kar kalınlığı 5 santimetre. Tipi de şiddetini artırıyor. Erzurum beyaz gelinliğini giyindi ve artık yaşam biraz daha zorlaşacak" dediler.
ERZURUM
Yayınlanma : 20 Kasım 2017 14:24
Palandöken Kayak Merkezi beyaza büründü

Kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı Palandöken'de beyazla sarı rengin tonları kartpostallık görüntü oluşturdu
- 14:58MSB: "Şehit askerimize yönelik atışın İran tarafından geldiği değerlendiriliyor"
- 12:00Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore Devlet Başkanı Lee ile görüştü
- 11:08Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 45 yaralı
- 16:36Trendyol Süper Lig: Erzurumspor FK: 1 - Çorum FK: 3 (Maç sonucu)
- 10:34İsrail sandık başında: Gazze'ye saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana ilk seçim

