SİYASET Haber Girişi : 17 Ocak 2015 23:28

AK Parti Palandöken ilçe Kadın Kolları 3. Olağan genel kurulu yapıldı

AK Parti Palandöken ilçe Kadın Kolları 3. Olağan genel kurulu yapıldı
AK Parti Palandöken ilçe Kadın Kolları 3. Olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Saniye Tokçe tek aday olarak girdiği genel kurulda yeniden ilçe kadın kolları başkanlığına getirildi.
Erzurum Haberal-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, İlçe başkanları, kadın kolları yöneticileri ve partililer katıldı
Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, kongrede yaptığı konuşmada, "Kimsesizlerin yolda kalmışların partisiyiz. Kimselerin gidemedikleri yerle gittik. Onun için oy oranımız yüzde 50'nin üzerinde. 2000 yılı öncesi üniversite kapılarından dönen çocuklarımız, isimlerini bile nüfusta yazdıramadığımız çocuklarımız şimdi çok rahatlıkla üniversitelerde okuyor. İstediğimiz İslami isimleri çocuklarıma verebiliyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti kadroları olarak hepimiz bu sorunların üstesinden geldik. Her zaman milletimizin yanında olduk olmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ise konuşmasında parti olarak kadınlara verdiğini değeri anlatarak, "Bizim için gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımız çok önemlidir. Bunu belediye başkanlarıma, ilçe başkanlarıma söylüyorum. Sürekli bu teşkilatlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından yapılan genel kurulda delegelerin tamamının oyunu alan Saniye Tokçe yeniden ilçe kadın kolları başkanlığına seçildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.