EĞİTİM Haber Girişi : 05 Mart 2015 21:48

YGS GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU

YGS GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU
Üniversite adaylarının merakla beklediği 2015-YGS sınav giriş yerleri açıklandı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 15 Mart'da yapılacak YGS'ye başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina veya salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyeceği için bu belgeyi T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile ÖSYM'ninhttps://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilirsiniz.

YGS'YE GİRERKEN YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKENLER

Adaylar, 2015-YGS Sınava Giriş Belgesinin renkli veya siyah beyaz çıktıları ile nüfus cüzdanı veya pasaportunu sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır.

Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyeceği için bu belgeyi sınav tarihinin 10 gün öncesinden başlamak üzere T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden edinebilirsiniz.

Sınava gireceğiniz binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görmeniz sınav günü size kolaylık sağlayacaktır. Sınava Giriş Belgesini kaybeden adaylar tekrar İnternet'ten edinebileceklerdir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.