SPOR Haber Girişi : 31 Mayıs 2023 10:00

Türkiye'de Galatasaray'ın 23. şampiyonluğu kutlanıyor!

Türkiye'de Galatasaray'ın 23. şampiyonluğu kutlanıyor!

 

 

 

 

Haberal25-Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 yenerek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu. Sarı-kırmızılıların zaferi tüm Türkiye'de coşkuyla kutlandı

 

Galatasaray'ın şampiyonluğu Mersin'de coşkuyla kutlandı
 

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray, 23. şampiyonluğunu ilan ederken, Mersin'de de sarı-kırmızılı taraftarlar büyük coşku yaşadı.

 

 

Kars'ta Galatasaraylılar sokaklara döküldü Galatasaray'ın, Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Kars'ta sarı-kırmızılı taraftarlar, sokaklara döküldü.

 

 

Erzurum'da da Galatasaray coşkusu yaşandı


 

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü karşısında galip gelerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Erzurum'da coşkuyla karşılandı.

 

 

Afyonkarahisar'da sevincin adı Galatasaray


 

Spor Toto Süper Lig'de bitime iki hafta kala Galatasaray'ın Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluğunu ilan etmesi Afyonkarahisar'da taraftarları sokağa döktü.

 

Galatasaray'ın şampiyonluğu Hakkari'de coşkuyla kutlandı
 

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray, bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk Hakkari'de coşkuyla kutlandı.

 

Galatasaray taraftarı şampiyonluğu Tekirdağ'da doyasıya kutluyor


 

- Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Tekirdağ'daki sarı-kırmızılı taraftarlar, sokaklarda şampiyonluğu kutluyor.

 

İzmir'de Galatasaray'ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı


 

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de taraftarlarını sokağa döktü. Cumhuriyet Meydanı'nda şampiyonluğu doyasıya kutlayan sarı-kırmızılı ekibin taraftarları renkli görüntüler oluşturdu.

 

Galatasaray'ın şampiyonluğu Adıyaman'da coşkuyla kutlandı


 

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray, şampiyonluğunu ilan ederken, deprem bölgesi Adıyaman da sarı-kırmızılı taraftarlar büyük coşku yaşadı.

 

 

 

Kütahya'da şampiyonluk coşkusu
 

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü karşısında galip gelerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Kütahya'da da coşkuyla karşılandı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerinde meşale, bayraklar ve tezahüratlarda şehrin merkezindeki olan Zafer Meydanı'nda şampiyonluğu kutladı.

 

Galatasaraylı taraftarlar kutlama için Van'da sokağa döküldü
 

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray, bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk Van'da coşkuyla kutlandı.

 

Edirne'de meşaleli şampiyonluk sevinci


 

Galatasaray'ın, Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluğu ilan etmesinin ardından Edirne'de taraftarlar şampiyonluğu meşaleler yakarak kutladı.

 

Mardin sarı-kırmızı renklere büründü


 

Mardin merkez ve ilçelerinde Galatasaray'ın şampiyonluğu coşku ile kutlanmaya devam ediyor.

 

 

 

Galatasaray'ın şampiyonluğu Adana'da coşkuyla kutlanıyor
 

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, Adana'da vatandaşlar sokaklara çıkarak, kutlamalar yaptı.

 

 

Sivas'ta Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluğun keyfini çıkardı


 

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Sivas'ta sokağa çıkan sarı-kırmızı taraftarlar, şampiyonluk sevincini coşkuyla kutladı.

 

 

Antalya'da şampiyonluk konvoyu

 

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları, Antalya'da şampiyonluk konvoyu oluşturdu.
Maçın bitiş düdüğünün ardından sokağa çıkan taraftarlar üzerlerinde Galatasaray formaları, ellerinde bayrakları ile kornalar eşliğinde konvoy yaparken, buluşma adresleri Cumhuriyet Meydanı oldu.
Kendin farklı bölgelerinden araçlarla ve yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na gelen sarı-kırmızılı taraftarlar burada ellerinde meşaleler, davullar ve müzik eşliğinde dans edip şampiyonluğu kutladılar. Aynı anda Kültür ve Uncalı mahallelerinde de toplanan kalabalık da 23. şampiyonluğu doyasıya kutladı.

 

Galatasaray'ın şampiyonluğu Şanlıurfalıları sokağa döktü

 

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesi Şanlıurfalıları sokağa döktü.
Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray‘ın şampiyonluğu garantilemesi, Şanlıurfa'da büyük bir sevinçle karşılandı. Maçın son düdüğünden sonra formalarını giyip ellerine takımlarının renklerini taşıyan bayrakları alan taraftarlar, sokak ve meydanlara akın etti. Kısa sürede sayıları binleri aşan taraftarlar, sloganlar atarak erken gelen şampiyonluğu kutladı. Davul zurna eşliğinde halay çeken taraftarlar, meşale yakarak kentin değişik yerlerinde ise havai fişek gösterileri düzenlendi. Araçlarıyla şehir turu atan taraftarlar, büyük bir mutluluk yaşadı.

 

 

Balıkesir'de şampiyonluk coşkusu

 

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitimiyle Balıkesir'de yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar kutlama yaptı.
Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de 23. kez zafere ulaştı. Türkiye genelinde şampiyonluk kutlamaları kameralara yansıdı. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar da sokaklara çıkıp kutlamalar yaptı. Balıkesir ve ilçelerinde de şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Ellerinde Türk bayrağı ve Galatasaray bayrağı alan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaptı ve araç konvoyu oluşturdu. Bandırma Cumhuriyet Meydanında toplanan taraflar meşaleler yaktılar, bir süre sonra taraflarla araçlarıyla konvoy yaptılar kutlamalar araçlarla devam etti.
Sındırgı'da vatandaşlar havai fişeklerle şampiyonluk kutladı. İl merkezinde ise vatandaşlar 'Şampiyon' tezahüratlarında bulundu.

 

Londra'da Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutladı

 

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Galatasaraylılar, Ankaragücü'nü 4-1 yenmesinin ardından şampiyonluk coşkusunu kuzey Londra'da kutladı.
Londra'da bir aryaya gelerek maçı izleyen Galatasaray taraftarları, son düdüğün çalınmasıyla birlikte konvoylarla şampiyonluğu kutladı. Kutlamalara 300'e yakın Galatasaraylı katılırken, Arsenal Stadyumu'nun önüne gelerek kutlama gerçekleştirildi. Meşaleler ve sloganlarla şampiyonluğu kutlayan Galatasaray taraftarlarına İngiliz Polisi ise yolu kapatmamaları için uyarıda bulundu. Kutlama gerçekleştiren sarı-kırmızılı taraftarlar, sloganlar attıktan sonra dağıldı.

 

 

Galatasaray'ın şampiyonluğuna en çok onlar sevindi

 

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar Aydın Atatürk Kent Meydanı'na akın ederken; meşale, bayrak, atkı ve forma satan seyyar satıcılar da kutlamalar boyunca yaptıkları satışlarla şampiyonluğa en çok sevinen taraf oldu.

 

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara çıkıp kutlamalar yaptı. Aydın'ın birçok ilçesinde şampiyonluk kutlamaları yapılırken, merkez Efeler ilçesinde de kutlamaların adresi Atatürk Kent Meydanı oldu. Meydanı dolduran taraftarlar ellerinde Türk Bayrağı ve Galatasaray bayrağı alıp, meşaleler yakarak tezahüratlar yaptı ve araç konvoyu oluşturdu.

 

Seyyar satıcıların yüzü güldü

 

Galatasaray'ın 23'üncü şampiyonluğuna en çok sevinenler ise seyyar satıcılar oldu. Kimi meşale, kimi bayrak, kimi de atkı satan seyyar satıcılar kutlamalar boyunca satışlarını sürdürdü. Atatürk Kent Meydanı'ndaki kutlamalarda formalar 200, atkılar 80, meşaleler de 50 TL'den alıcı buldu. Satışlar seyyar satıcıların yüzünü güldürürken, Aydınlı taraftarlar satın aldıkları ürünlerle gönül verdikleri takımın şampiyonluk sevincine ortak oldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.