SPOR Haber Girişi : 14 Ağustos 2016 11:13

Süper Kupa Galatasaray'ın!

Süper Kupa Galatasaray'ın!
Turkcell Süper Kupa'nın sahibi Galatasaray oldu.
Normal süresi 0-0 biten maçın uzatma dakikaları 1-1'lik beraberlikle tamamlandı. Penaltı vuruşlarında Beşiktaş hiç gol atamazken Galatasaray tüm vuruşlarda başarılı oldu ve kupayı müzesine götürdü. Turkcell Süper Kupa'da geçen sezonun lig şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası'nın sahibi Galatasaray karşı karşıya geldi.

Konya Arena'da oynanan ve ATV'den naklen yayınlanan maçı penaltı atışları sonunda Galatasaray müzesine götürdü.

Normal süresi 0-0 biten maçın 100. dakikada Hakan Balta'nın attığı golle Galatasaray 1-0 öne geçti. Bu gole Beşiktaş 107. dakikada Quaresma'nın kafa vuruşunda kendi kalesine gol atan Chedjou ile karşılık verdi.

Penaltılara giden maçın sonucunda Beşiktaş hiçbir penaltı vuruşunu gole çeviremedi ve zafer Galatasaray'ın oldu.
GALATASARAY ETKİLİYDİ

Karşılaşmaya iyi başlayan Galatasaray, Bruma, Selçuk İnan ve Sneijder ile etkili oldu. Orta alanda kontrolü elinde bulunduran sarı-kırmızılılar, tehlikeli ataklar geliştirdi ancak kaleci Tolga Zengin'i geçemedi.

DENEDİLER AMA OLMADI

İlk 15 dakika Galatasaray'ın baskılı futbolu karşısında ileride top tutmakta zorlanan ve savunmada kalan Beşiktaş, hızlı ataklarla etkili olmaya çalıştı. 25. dakikadan sonra dengeyi kuran Beşiktaş, hücumda çoğalamayınca rakip kalede aradığı pozisyonları bulamadı.
MUSLERA'DAN GEÇİT YOK

İkinci yarıya Olcay Şahan, Quaresma ve Cenk Tosun ile etkili başlayan Beşiktaş, orta alanda üstünlüğünü korudu. Tehlikeli ataklar geliştirmeye devam eden Beşiktaş, kaleci Muslera'yı geçemedi.

NORMAL SÜRE SESSİZ...

İlk yarıya oranla ileride top tutmakta zorlanan ve savunmada kalan Galatasaray, hızlı ataklarla etkili olmaya çalıştı. Bruma ve Sneijder ile gol arayan sarı-kırmızılılar, normal sürede istediğini elde edemedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.