MAGAZİN Haber Girişi : 04 Ekim 2018 13:43

Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm İZLE| Sen Anlat Karadeniz 25.BÖLÜM FRAGMANI yayınlandı MI? (SAK 25.BÖLÜM fragmanı)

Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm İZLE| Sen Anlat Karadeniz 25.BÖLÜM FRAGMANI yayınlandı MI? (SAK 25.BÖLÜM fragmanı)
Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm izle | Sen Anlat Karadeniz 25.BÖLÜM FRAGMANI yayınlandı MI? (SAK 25.BÖLÜM FRAGMANI)Sen Anlat Karadeniz adeta nefesleri kesiyor. 23.bölümünü soluksuz izleyen hayranlar, Sen Anlat Karadeniz'in 24. bölümünü merakla bekledi.
(HABERAL25) Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm izle | Sen Anlat Karadeniz 25.BÖLÜM FRAGMANI yayınlandı MI? (SAK 25.BÖLÜM FRAGMANI)Sen Anlat Karadeniz adeta nefesleri kesiyor. 23.bölümünü soluksuz izleyen hayranlar, Sen Anlat Karadeniz'in 24. bölümünü merakla bekledi. Şimdi ise tüm gözler 25.bölüm fragmanında. İşte Sen Anlat Karadeniz ile ilgili tüm detaylar...

Sen Anlat Karadeniz 24. bölüm izle | Sen Anlat Karadeniz 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı? (SAK 25.BÖLÜM FRAGMANI) Sen Anlat Karadeniz'in bu akşamki bölümünde Karadeniz adeta fena karışacak. Sen Anlat Karadeniz`in bu akşamki bölümünde Karadeniz adeta fena karışacak. 24.bölümde Mustafa Vedat`a adeta kinleniyor. Ve Vedat`tan intikamı almak için her yolu deniyor. Mustafa, Tahir`e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye`nin yanı başında olduğundan habersizdi ancak sonra kötü bir şekilde vedattan öğrendi. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye`nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye`yi o uçurumdan kurtardı.

SEN ANLAT KARADENİZ 24.BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEN ANLAT KARADENİZ 25.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

ATV CANLI İZLE

SEN ANLAT KARADENİZ 24.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa, Tahir`e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye`nin yanı başında olduğundan habersizdi ancak sonra kötü bir şekilde vedattan öğrendi.  Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye`nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye`yi o uçurumdan kurtardı. 

Tahir`in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken vedatı öldürdüğünü düşünmüştü ancak o iş hiçte öyle olmadı. Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor. Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat`ın cezasını kesmeye kararlı. 

SEN ANLAT KARADENİZ 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor? Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat'a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isterken sevdiğinin başına bela açtı. Asiye'yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınadı. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.