GÜNDEM Haber Girişi : 23 Temmuz 2015 11:06

Şehit polisler için tören düzenlendi

Şehit polisler için tören düzenlendi
Dün Şanlıurfa'da evlerinde PKK'lılar tarafından şehit edilen 2 polisin naaşı, törenin ardından memleketlerine gönderildi.

24 yaşındaki Feyyaz Yumuşak ve 20 yaşındaki Okan Uçar, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, yaşadıkları TOKİ konutlarında ölü bulunmuştu.

Ensesinden vurulan polislere yönelik saldırıyı üstlenen PKK, "Suruç'a misilleme olarak yaptık" açıklamasında bulunmuştu.

TÖREN DÜZENLENDİ

Şehit polisler için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde cenaze töreni düzenlendi. Şehitlerin naaşı, törenin ardından memleketlerine gönderildi.

"MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı törende yaptığı konuşmada "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır. Devletimizin bekası milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmak için defalarca tezgâhlanan kanlı olaylardan biriyle daha karşı karşıyayız. Vatanına hizmet başka gayesi olmayan iki meslektaşımızı kahpece şehit edilmişlerdir. Bununla neyi amaçladıklarını gayet iyi biliyoruz. Bu örgütlerle mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.