GÜNDEM Haber Girişi : 05 Nisan 2015 18:51

Polis memurunu şehit eden terörist Kobani'de öldürüldü

Polis memurunu şehit eden terörist Kobani'de öldürüldü
Diyarbakır'da 8 ay önce evinin önünde şehit edilen polis memuru Ali Kızıloğlu'nun(26) katili Yusuf Eren, Kobani'de öldürüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis Ali Kızıloğlu'nun, Peyas Mahallesi'ndeki evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonrasında yapılan incelemede olay bölgesinde bir silah ve çanta bulundu.

SALDIRIDAN SONRA KOBANİ'YE KAÇTI

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Polis Kriminal Laboratuvarı'nda yapılan inceleme sonucunda silahtaki parmak izi ile bulunan çantada yer alan giysilerdeki DNA ve doku örneklerinin saldırıdan sonra Kobani 'ye kaçan Yusuf Eren'e ait olduğu tespit edildi.

IŞİD'LE GİRDİĞİ ÇATIŞMADA ÖLDÜ

Kobani'de terör örgütü  Işid 'le çıkan çatışma sonucunda öldürülen Eren'in cenazesi Şanlıurfa'da yapılan otopsi işleminin ardından Diyarbakır'a getirildi. Eren, yarın Yeniköy Mezarlığı'nda gömülecek.


Yusuf Eren

BİR POLİSİN ŞEHİT EDİLMESİ OLAYINA KARIŞTI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 25 Ağustos 2014'te Fenerbahçe-Galatasaray maçını izledikten sonra evinin önünde yapılan saldırı sonucunda şehit olan polis memuru  Osman Bal'ın (42) öldürüldüğü olayda da yer aldığı gerekçesiyle Eren hakkında yakalama kararı çıkartıldığı öğrenildi.


Şehit polis Osman Bal

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.