ERZURUM Haber Girişi : 29 Kasım 2023 14:26

Palandöken’de kayak sezonu açıldı

Palandöken’de kayak sezonu açıldı

 

Palandöken’de kayak sezonu açıldı

Haberal25- Geçtiğimiz yıl kayak sezonunu 15 Aralık’ta açan Palandöken Kayak Merkezi, bu sezon kapılarını kayakseverlere erken açtı.

 

Türkiye’de kayak heyecanının ilk başladığı kayak merkezi olma özelliğini bu yıl da kimseye kaptırmayan Palandöken’de kayakseverlerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ejder3200 ekipleri kısa sürede pistleri kayak yapmaya müsait ve dağdaki tüm tesisleri sezona hazır hale getirdi. Hafta içi olmasına rağmen kayak yapan vatandaşlar mutluluklarını ve heyecanlarını dile getirdi. Hafta sonunda Palandöken’de yoğunluğun çok daha fazla olması bekleniyor.

 

Kayak, snowboard ve kızak keyfinin yanı sıra buz duvarı, snow park, dev salıncak, zipline, yamaç paraşütü, insan sapanı ve lastik raftingi ile macera dolu bir tatil fırsatının sunan Palandöken Kayak Merkezi’nde, 1 ile 14 kilometre arasında değişen 55 pistte 87 kilometre kesintisiz kayak yapma imkanı bulunuyor.

 

Erzurum Havalimanı’na 20, kent merkezine ise 4 kilometre uzaklığıyla ziyaretçilerine konaklama ve ulaşım başta olmak üzere birçok imkanı sunan Palandöken Kayak Merkezi, teknik altyapısı, beş yıldızlı otelleri, uluslararası standartlarda uzun pistleri, kar kalitesi ve eşsiz doğasıyla dikkat çekiyor.


 

Palandöken’de kayak sezonu açıldı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.