GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ocak 2016 09:44

Palandöken AK Parti'den Gazioğlu'na teşekkür

Palandöken AK Parti'den Gazioğlu'na teşekkür
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu'nu makamında ziyaret etti
Başkan Haktan Ömeroğlu; 2016 TEOG sınavındaki başarılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu'nu tebrik etti.
Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. İlçe genelinde TEOG ortalamasının bir önceki yıla göre 2,50 puan yükseldiğinin görüldüğünü söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, bu oranın Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirtti. Abdurrahman Gazioğlu, dikkate alındığında bu oranın ciddi bir başarı olduğunun altını çizen Abdurrahman Gazioğlu, ilçede 5 öğrencinin tam puan aldığını, yine ilçedeki okulların bir önceki yıla göre puanlarının ortalama 6 puan yükselttiklerinin görüldüğünü ifade etti.
Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen beye, okulların bakım ve onarımının yapılmasından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Palandöken Belediyemizin dağıttığı TEOG hazırlık kitaplarının bu başarıda payı büyük oldu. Bundan dolayıda Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar'a da teşekkür ediyoruz. İlçemizdeki okullarımızda gerçekleşen adli olayların son yıllarda dikkat çekici bir şekilde azaldığı, bu sonuca değerler eğitimi çalışmalarının ve okullarımızda uyguladığımız sosyal, kültürel, sportif çalışmalar etkili oldu. İlçemizdeki tüm okullarımızda Fatih Projesi kapsamında çalışmalar son aşamaya geldi. Akıllı tahtaların köy (mahalle) okullarımıza kadar ulaştı. Bu işbirliği ve çalışmaların genel ve yerel idarelerce paylaşılıp işbirliği içinde yürütülmesi daha iyi sonuçlar doğuracaktır." dedi.
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ise, Palandmken ilçesinde yapılan bu özverili eğitim faaliyetlerinden dolayı başta bu çalışmalara öncülük eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu'na, tüm ekip arkadaşlarına ve geleceğimizin mirarı öğretmenlere teşekkür etti. Ömeroğlu,"İlçemizde TEOG sınavında alınan başarı, bizim için son derece önemli. Bu başarının YGS'de de kendinisi göstereceğine olan inancımız tamdır. Azimli idareciler, kendi başarılarını kurumlarının en alt kademelerine kadar yaymaktalar. Bu gurur verici bir gelişme" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.