ERZURUM Haber Girişi : 30 Ekim 2016 14:18

Özel Bilge Koleji'nden büyük vefa

Özel Bilge Koleji'nden büyük vefa
Erzurum Özel Bilge Anadolu Lisesi öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 15 Temmuz Şehitleri anısına Şeref Defteri açtı.
ERZURUM(HABERAL25)Erzurum'un önemli eğitim kurumlarından Özel Bilge Anadolu Lisesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla farklı bir etkinliğe imza attı. Erzurum Form AVM'de 15 Temmuz Şeref Defteri açan Erzurum Özel Bilge Anadolu Lisesi öğrencileri, 3 gün boyunca nöbetleşerek imza defterini başında nöbet tutuyor. 28- 29 ve 30 Ekim 2016 tarihleri boyunca her gün 14.00 ile 21.00 saatleri arasında nöbet tutacak olan öğrenciler, bu anlamda bir ilki başarmış olacaklar. Erzurum Özel Bilge Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Abdullah Samancı, "Cumhuriyetimizi kuran ecdadın torunları olarak, onları yaşatmak için ne yapsak verdikleri mücadelenin hakkını ödeyemeyiz. Türk gençleri olarak ecdadımıza sahip çıkmayı ve yaşatmayı bir görev ve borç biliyoruz. Bu anlamda öğrencilerimiz ile böyle bir etkinliği gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz."dedi.
15 Temmuz Şehitleri anısına açılan Şeref Defterini imzalamak için Erzurumlular akın etti. AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu da açılan Şeref Defterini imzaladı ve öğrencilerle sohbet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.