ERZURUM Haber Girişi : 13 Mart 2016 11:12

Özel Bilge Anadolu Lisesi, Erzurum'daki 50 dan fazla rehberlik hocaları ile bir araya geldi.

Özel Bilge Anadolu Lisesi,  Erzurum'daki 50 dan fazla rehberlik hocaları ile  bir araya geldi.
Eğitim felsefesinde öğrencilerinin hayallerini gercekleştirmede köprü vazifesi üstlenen Özel Bilge Koleji, Erzurum'un Bilge rehberlikcilerinden daha başarılı nasıl olunulabilir sorusuna cevap aradı.
Programda konuşma yapan Özel Bilge Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Abdullah SAMANCI, Bilge Koleji'nin eğitim programlarını, eğitim uygulamalarını, okulda yer alan sosyal ve kültürel faaliyetlerin neler olduğunu, öğrencilerin eksiklerinin nasıl tesbit edildiği ve giderildiği, öğrencilerin başarıları için uygulalan kış ve yaz kamplarının ne şekilde uygulandığı, ve elde edilen başarıların neler olduğunu katılımcılarla paylaştı.
Erzurum Milletvekili İbrahim AYDEMİR'İN katılımıyla, rehberlik hocaları Milli Eğitim sisteminin daha başarılı nasıl olması hususunda fikirlerini sayın AYDEMİR'LE paylaştılar.
Sayın AYDEMİR'DE Büyük Millet Meclisinde, Milli Eğitim Komisyonundaki çaılşmaları yakından takip ettiğini, Milli Eğitim Bakanlığının çok dinamik bir yapısının olduğunu Okullarımızda başarılı olmanın yolunun ancak özverili öğretmenlerle başarılı olunacağını ifade etti.
Sohbet havasında ve fikir alışverişi şeklinde geçen yemek, ülke geleceğini şekillendiren bireyler yetiştirme misyonuyla yola çıkan Bilge Koleji, il rehberlikçilerinin haklı teveccühünü kazandı.
Özel Bilge Koleji program sonunda katılımcılara gecenin anısına hediye taktim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.