ERZURUM Haber Girişi : 02 Ekim 2015 11:47

Orhan Deligöz "Terör birliğimizi bozamayacak"

Orhan Deligöz
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Ahmet Yaptırmış, Palandöken İlçesi Kayakyolu semtinde esnaf ziyaretlerine devam etti.

Palandöken İlçesi Kayakyolu'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yaptırmış, yaptığı görüşmelerde birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.Millet olarak son zamanlarda büyük acılar yaşadıklarını belirten Yaptırmış, büyüyen ve bölgesel güç olma yolunda büyük atılımlar yapan Türkiye'yi frenlemek isteyenlerin terörizmi harekete geçirdiklerini kaydetti.

Hiç bir gücün Türkiye'deki huzur ve istikrarı bozamayacağını belirten Ahmet Yaptırmış;

"Ülkemizde 13 yıllık Ak Partimizin sağladığı huzur, güveni baltalamak isteyenler, malesef bunu başaramayacaktır.Yıllarca bir arada yaşamayı başardığımız kardeşlerimizle ayırmayı Terör saldırılarıyla canımız yakarak başarmayı planlayanlar, bunu başaramayacaktır. Özellikle Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da yaşayan kürt kökenli kardeşlerimizi bizden ayırmak gibi bir hayal peşinde olanlara şunu söylemek istiyorum. İstiklal savaşında biz Çanakkale'de, Sakarya'da, Maraş'ta yurdun her köşesini işgal eden İngiliz, Fransız, Rus ve Ermenilere karşı Kürt kardeşlerimizle aynı cephede Türkiyemiz için mücadele ettik savaştık. Gerekirse yine savaşırız.Kardeş savaşı çıkarmak isteyenler bununu başaramayacaklar"dedi


Birlikte ve yenden huzur, güven, kardeşliğin tesisi için 1 Kasım Erken Genel Seçimleri'nin Türkiye açısından önem taşıdığına dikkat çeken Ahmet Yaptırmış, "İstikrar, Güven, Huzur için yeniden Ak Parti'nin tek başına iktidar olması kaçınılmaz bir gerçektir. Ekonomik, Sosyal, Kültürel, Sağlık, Ulaştırma ve Eğitim alanlarındaki yenilik ve büyümenin devamı için 1 Kasım Seçimleri ülkemiz açısından büyük önem taşımaktadır. 13 yıllık bir tecrübeye sahip ak kadrolara halkımız yeniden görev vereceğini temenni ediyorum" diye konuştu.


Kayakyolu semtinde faailyet gösteren esnaf tarafından ilgiyle karşılanan Ahmet Yaptırmış, esnafın talep ve isteklerini dinleyerek, Ak Parti'nin yeniden tek başına iktidar olması halinde büyük Türkiye'nin bölgede tek lider devlet olacağını ifade etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.