ERZURUM Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 14:00

Öncü; Türkiye kutlu yürüyüşüne devam edecek

Öncü; Türkiye kutlu yürüyüşüne devam edecek

 

 

 

 

 

Haberal25-Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Adayı Av.Fatma Öncü, seçim ziyaretlerine devam ediyor.

 

Öncü, Şenkaya'da, İlçe Başkanı Ömer Faruk Özcan ve İlçe Belediye Başkanı Yavuz Bedir ile birlikte vatandaşları dinleyip notlar aldı.

 

Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen “Aile” temalı programa katılan Öncü, daha sonra Palandöken'in Konaklı Mahallesi'nde de ev toplantısına katıldı.

 

Öncü burada kadınlarla bir araya gelirken, Türkiye Yüzyılını anlatarak; “Türkiye Yüzyılı, bizim yüzyılımız olacak. 85 Milyon vatandaşımızın tamamı ülkemizin elde ettiği kazanımlarla ulaşacak. Bu gün doğalgazımızla, petrol kuyularımızla, yerli otomobilimizle, sondaj gemilerimizle, savunma sanayimizle güçlü Türkiye gücüne güç katarak ilerliyor. Şimdi bu ilerleyiş için önümüze engel koymak isteyenlere inat 14 Mayısta kutlu yürüyüşe devam diyeceğiz” dedi.

 

AK parti Erzurum Milletvekili Adayı Fatma Öncü, Erzurum'da yerel yönetimlerin turizm alt yapı projelerine 2002-2022 yılları arasında 102 milyon TL destek sağlandığını dile getirerek “Bu sayede Erzurum'da ki ‘İşletme Belgeli Konaklama Tesisi' sayısı, yatak kapasitesi ve tesislerde konaklayan kişi sayısı her gün artmaktadır” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.