MAGAZİN Haber Girişi : 08 Mayıs 2015 11:02

Olumsuz Eleştirilere Dayanamadı

Olumsuz Eleştirilere Dayanamadı
Özcan Deniz ile birlikte rol aldığı reklama gelen olumsuz eleştirilerden sonra Sıla'nın, strese girerek tedavi gördüğü konuşu
Başarılı şarkıcı Sıla , Özcan Deniz'le birlikte rol aldığı reklam filmi birçok olumsuz eleştiri alınca yaşadığı stres nedeniyle hastalandı.

ÇOK SAYIDA OLUMSUZ ELEŞTİRİ ALDI

Coca Colanın başrolünde Özcan Deniz  ile Sıla'nın olduğu reklam filmi, yayınlandığı andan itibaren sosyal medya gündeminden düşmedi. Özcan Deniz  ve Sıla'nın plajda romantik bir atışma yaptığı Bollywood temalı reklam filmi hakkında sosyal medyada çok sayıda olumsuz yorum ve eleştiriler yapıldı.

STRESE GİRDİ

Dedikodulara göre o eleştiriler Sıla'yı çok üzdü. Şarkıcının yoğun sıkıntı ve stres nedeniyle sağlık sorunları yaşadığı ve bu yüzden üç gündür hastanede tedavi gördüğü iddia edildi.

"SILA'NIN MARKA İMAJI ZEDELENDİ"

Sosyal medyanın gündemine oturan reklamla ilgili atılan bazı tweet'ler şöyle:

Metin Zakoğlu: "Coca Cola'nın en kötü reklam filmini sanırım  Özcan Deniz  ve Sıla  ile yapmış oldu! Hayırlı olsun?"

Şeref Türk: "Hayatımda gördüğüm en berbat reklamlardan birisi"

Mustafa Ünsalan: "Güzelim şarkının mahvolduğuna mı yanayım, Sıla'nın marka imajının zedelenişine mi yanayım, Coca cOLA'nın bu kadar kötü reklam çekmesine mi"

luyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.