ERZURUM Haber Girişi : 05 Şubat 2015 16:37

OLTU ZİRAAT ODASINDA YÜKSEL DÖNEMİ BAŞLADI

OLTU ZİRAAT ODASINDA YÜKSEL DÖNEMİ BAŞLADI
Oltu Ziraat Odası Başkanlığına Mehmet Ali Yüksel seçildi.
ERZURUM (HABERAL25)  - Oltu Ziraat Odası Başkanlığına Mehmet Ali Yüksel seçildi. 
Belediye Sinema Salonunda gerçekleştirilen seçime üyeler yoğun ilgi gösterirken kullanılan 68 oydan 24'ünü alan Mehmet Ali Yüksel Oltu Ziraat Odası'nın yeni başkanı oldu.
Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından yapılan seçimde 7 aday yarıştı. Türkiye Ziraat Odaları Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Maskan'ın da katıldığı seçime delegeler yoğun ilgi gösterdi.
Maskan yaptığı konuşmada; Türkiye'nin uygun iklim ve toprak şartlarıyla büyük bir tarım potansiyeline sahip olduğunu söyledi.
"Tarım, Türkiye için sosyal ve ekonomik bakımdan en önemli ve stratejik sektörlerin başında gelmektedir" diyen Mehmet Latif Maskan, tarım sektöründe yapısal sorunların çözümlenmesi, üretim ve verimliliğin artırılması için yapılması zorunlu çalışmaların süratle hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Seçimlerin hayırlı olması temennisiyle konuşmasını bitiren Maskan'ın ardından oy verme işlemine geçildi.
Yapılan seçim sonrası delegelerden aldığı 24 oy ile Mehmet Ali Yüksel, Oltu Ziraat Odası'nın yeni başkanı oldu. Yüksel sonuçların açıklanmasından sonra tüm delege ve genel kurula katılan davetlilere teşekkür ederek kendisine yönelik verilen desteği boşa çıkarmayacağını ifade etti.
Bu arada seçime giren diğer adaylardan Ümit Keleş 10, İsa İnce 9, Mubin Kaygusuz 8, İsmail Çalışkan 6, Fikri Öztürk 6 ve Yahya Sevci ise 5 oy aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.