GÜNDEM Haber Girişi : 08 Aralık 2015 09:31

MUSTAFA ILICALI, ALİ KORKUT'U ZİYARET ETTİ

MUSTAFA ILICALI, ALİ KORKUT'U ZİYARET ETTİ
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret etti. Seçimlerde yoğun tempolu çalışmaların ardından belediye başkanları ve teşkilatlara teşekkür fırsatı bulamadığını belirten Ilıcalı, "Başarılı
ERZURUM (HABERAL25) - Belediye Başkanlarımıza teşekkür etme fırsatı bulamamıştım. Şimdi teşkilatlarımızı ve belediye başkanlarımızı ziyaret edip bir çaylarını içmek istedim" dedi. 
Milletvekili Mustafa Ilıcalı, seçimlerden sonra geldiği Erzurum'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret eden Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirtti. İyi bir seçim süreci yaşadıklarını, sonuçlarda teşkilatların, belediyelerin hizmetlerinin ve gösterilen performansın etkili olduğunu ifade eden Ilıcalı, birde espiri patlatarak "Yüzde 75'in üzerine oy çıkan yerleri ziyaret gerçekleştiriyorum" dedi.
Belediyelerin hizmetlerinde milletvekili olarak üzerine ne düşerse severek destek olacağını vurgulayan Ilıcalı, "Milletin vekili, aynı zamanda hizmetindeyiz. Belediyecilik alanında kapımızı çalan başkanlarımıza elimizden gelen desteği elbette vereceğiz. Ali beyin çayını içtim, teşekkür ettim" şeklinde konuştu.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Mustafa Ilıcalı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendisinden desteklerini her zaman beklediğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.