SİYASET Haber Girişi : 18 Şubat 2015 17:14

MUSTAFA ALTINSOY AK PARTİDEN ADAY ADAYI

MUSTAFA ALTINSOY AK PARTİDEN ADAY ADAYI
K Partiden Milletvekili aday adayı olan Mustafa ALTINSOY, bugün resmen başvurusunu yaptı. AK Partiye aday adaylarının başvuruları devam ediyor.

AK Partiden Milletvekili aday adayı olan Mustafa ALTINSOY, bugün resmen başvurusunu yaptı. 
AK Partiye aday adaylarının başvuruları devam ediyor. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğünden istifa ederek AK Partiden aday adayı olan Mustafa ALTINSOY, bugün resmen aday adaylık başvurusunda bulurdu. TALTINSOYUN'UN başvurusunu il Başkanı Fatih Yeşilyurt aldı.

Mustafa Altınsoy Kimdir?

1964 yılında Erzurum'da doğdum. İlkokulu Narman'da ortaokul ve liseyi İstanbul'da bitirdim.1987 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nden mezun oldum.1995 yılında Atatürk Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans eğitimimi tamamladım.

-Sırasıyla, Ankara (1989), Erzurum (1992-2005) ve İstanbul'da (2005-2009 ) öğretmen olarak görev yaptım.

-2009 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atandım. Kurum bünyesinde, 2012 yılına kadar özel okullar bölümünden sorumlu müdür yardımcılığı görevini yürüttüm.

-26 Ocak 2012 tarihinde Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandım. 10 Şubat 2015 tarihine kadar 3 yıl süreyle bu görevde bulundum.

-Erzurum'da Hakyol Vakfı kuruculuğunu yaptım. Bu vakıf bünyesinde 1988 yılında Ruhi Özcan Yüksek Öğrenim Yurdu'nu açtım ve yöneticiliğini yaptım.

-Erzurum ve İstanbul'da,  İlim Yayma Vakfı ve MÜSİAD bünyesinde kurucu üyelik, yönetim kurulu üyeliği ve birçok kademede yöneticilik yaptım.

-1987?2005 yılları arasında Erzurum'da kendi aile şirketimiz olan Altınsoy Ltd. Şti. bünyesinde çeşitli ticari faaliyetlerde bulundum.

-2000-2003 yılları arasında ortak bir girişim olan Erpaş A.Ş. bünyesinde, Erzurum'da özel okul yöneticiliği yaptım.

-12 Haziran 2011 milletvekili seçimlerinde AK PARTİ İstanbul 1.bölge aday adayı oldum.

-Eğitim ve yönetim alanlarında, çok sayıda kurs, seminer, yurt içi ve yurtdışı gezilere katıldım. Eğitim yönetimi, özel eğitim, kişisel ve mesleki gelişim özel ilgi alanlarım olup bu konularda çeşitli çalışmalarım bulunmaktadır.

- Evli ve dört çocuk babasıyım.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.