SPOR Haber Girişi : 22 Şubat 2015 12:02

MİLLİ TAKIM BAŞARIYA İMZA ATTI

MİLLİ TAKIM BAŞARIYA İMZA ATTI
Hong Kong'da 18-21 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen Buz Hokeyi Kadınlar Dünya Şampiyonası 2. Division B grubunda Türkiye Kadın Milli Takımı birinci olarak büyük bir başarıya imza attı
ERZURUM (haberal25) - Hong Kong'da 18-21 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen Buz Hokeyi Kadınlar Dünya Şampiyonası 2. Division B grubunda Türkiye Kadın Milli Takımı birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. 
Şampiyonada 2. Division B Grubu'nda yer alan Türkiye Kadın Milli Takımı, Hong Kong, Bulgaristan ve Güney Afrika Milli Takımlarıyla karşı karşıya geldi. Üç maçtan da galibiyetle ayrılan Türkiye Kadın Milli Takımı, şampiyonadan birincilikle ayrılarak bir üst gruba çıkmaya hak kazandı.
Hong Kong'da son maçını Güney Afrika ile oynayan Türkiye Kadın Milli Takımı, sahadan 8-4'lük galibiyetle ayrıldı.
Öte yandan Türkiye Kadın Milli Takımının Erzurumlu sporcusu Fulya Yurt ve antrenörlerden Sevilay Kesteloğlu, kentin gururu oldular. Başarı grafikleri her geçen gün artan sporcular, tebrik edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.