GÜNDEM Haber Girişi : 04 Kasım 2015 14:09

MİLLETVEKİLİ DELİGÖZ'DEN KORKUT'A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ DELİGÖZ'DEN KORKUT'A ZİYARET
Ak Partiden 5. sıra milletvekili seçilen Orhan Deligöz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret etti. Yorucu bir çalışma süreci yaptıklarını belirten Deligöz, "Ali bey, bizimle birlikte yoğun bir tempoyla çalıştı, hayırlısıyla seçimle
ERZURUMU HABERAL 25Erzurum Ak Partiden Milletvekili seçilen Orhan Deligöz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret etti. Erzurum'un hizmetinde olduğunu söyleyen Deligöz, "Seçimler oldukça yoğun bir şekilde geçti. Teşkilatlarımız, gençlerimiz, belediye başkanlarımız ile birlikte yoğun bir mesai harcadık. Ali bey bir aday performansından fazlasını gösterdi. Biz seçildik, Ankara'ya gideceğiz, ancak Erzurum'un hizmetinde olacağız. Belediye Başkanlarımızın işlerine destek olmak, yardımcı olmak da bizim işimiz. Bundan sonra her noktada inşallah birlikte olacağız" dedi.
Ali Korkut, Milletvekili seçilen Orhan Deligöz'ü tebrik ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Korkut, başarının Ak Partinin olduğunu, bir nefer gibi her an çalışma içerisinde olduklarını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.