GÜNDEM Haber Girişi : 17 Eylül 2015 09:57

Milletin bağrında

Milletin bağrında
Mardin ve Hakkari'de hainlerin saldırısı sonucu şehit düşen polisler dualarla toprağa verildi. Cenaze törenlerinde onbinlerce vatandaş, terör örgütüne lanet okudu.
Mardin ve Hakkari'de hain teröristlerin bombalı tuzakları sonucu şehit olan 5 polis, memleketlerinde düzenlenen törenlerin ardından ebediyete uğurlandı. Onbinlerce vatandaşın katıldığı törenlerde şehitlere dualar yükselirken terör örgütüne ise lanetler okundu. Saldırının yapıldığı illerdeki emniyet müdürlüklerinde düzenlenen törenlerin ardından önce Van'a, ardından memleketlerine uğurlanan şehitlerin cenazesi duygu dolu anlara sahne oldu.

GÖREV KARDEŞİNİN

Hakkari'de bindikleri zırhlı aracın geçişi sırasında bomba patlatılması sonucu şehit olan iki polisten biri olan Mehmet Tuhal'ın (28) cenazesi, memleketi Hatay'daki Eğribucak Mezarlığı'na defnedildi. Cami önünde toplanan ve Türk bayrağı taşıyan kalabalık, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Polise uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar attı. Şehidin babası Mehmet, annesi Feride Tuhal ile kardeşleri, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Öte yandan şehidin, bugünkü mezuniyet töreniyle uzman çavuş olacak kardeşi Fuat Tuhal, cenazeye üniformasıyla katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.