GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 18 Eylül 2022 09:30 Haber Girişi : 18 Eylül 2022 09:00

Midelerinden 683 kapsül uyuşturucu cıktı

Midelerinden 683 kapsül uyuşturucu cıktı

 

 

 

Haberal25 – Erzurum'da narkotik polisinin 2 ayrı operasyonunda gözaltına alınarak hastaneye götürülen İran uyruklu 5 şüphelinin midelerinden 683 kapsül halinde uyuşturucu çıktı.

 

Erzurum-Erzincan kara yolu uygulama noktasında kontrol yapan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Eylül’de İran plakalı bir otobüsü durdurdu. Araçta yolcu olarak bulunan Mehdi B., Milad F. ve Siraus G.'nin hareketlerinden şüphelenen polis, röntgen çekimi için hastaneye götürdü. Yapılan muayene ve röntgen çekimi sonrası şüphelilerin uyuşturucuları kapsül haline getirerek yuttukları belirlendi. Hastanede yapılan çalışmayla şüphelilerin midesindeki toplam 210 kapsül içindeki 3 kilo 192 gram Afyon sakızı ile 62 kapsül halinde 709 gram eroin çıkarıldı.  Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli 14 Eylül günü tutuklandı.

 

 

İLAÇLARDAN ŞÜPHELENDİLER

 

Narkotik polisi, 12 Eylül’de de aynı uygulama noktasında yaptıkları aramada İran uyruklu Mesoud T. ile Soleman O.'nun çantalarında tokluk hissi veren ve mide bağırsak temizleyici ilaç bulunmasından şüphelendi. Hastanede röntgen filmleri çekilen şahısların 411 kapsül halinde yuttukları 2 kilo 953 gram afyon sakızı çıkarıldı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.