ERZURUM Haber Girişi : 25 Nisan 2023 13:00

Mezarlıkta bebek cesedi ihbarından kedi ölüsü çıktı

Mezarlıkta bebek cesedi ihbarından kedi ölüsü çıktı

 

 

 

 

Haberal25-Erzurum'da, aile kabristanlığındaki babaları Kıyasettin Kant'ın mezarını ziyarete giden kızları, yeni açıldığı belirlenen noktada, bebek cesedi olduğundan şüphelenip, polisi aradı. Gelen ekiplerin kazı yaptığı alandan ameliyat önlüğüne sarılmış kedi ölüsü çıktı. Palandöken ilçesinde, 18 yıl önce ölen babaları Kıyasettin Kant'ın Asri Mezarlık’taki mezarını Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyarete giden kızları, aile kabristanlığında gömülü bir şey olduğunu fark etti. Küçük mezar görünümlü alanda bebek cesedi olma ihtimalinden şüphelenen aile, durumu hemen polise bildirdi.

 

 

 

 

 

İhbar üzerine bölgeye giden Asayiş Şube Müdürü Adil Aydemir ve Emniyet Müdür Yardımcısı Lütfi Doğan Genç, ihbarda bulunan aile ile görüştü. Bu noktada kazı yapan ekipler, önlüğe sarılı, ameliyat edildiği belirlenen kedi ölüsü ile karşılaştı. Mezarlığa gelen belediye görevlileri, kediyi uygun bir yere gömmek üzere götürdü.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.