SPOR Haber Girişi : 27 Nisan 2015 09:42

Melo kızdırdı!

Melo kızdırdı!
Brezilyalı yıldızın, G.Antepspor için "Her takıma karşı böyle oynasınlar şampiyonluğa oynarlar" şeklindeki imalı sözleri, hem Hamza Hamzaoğlu'nun hem de Okan Buruk'un tepkisini çekti
Bel fıtığı ameliyatı geçirmesinin ardından ligde 69 gün sonra sahaya çıkan Melo, maçtan sonra Gaziantepspor için imalı açıklamalar yaptı. Sözlerine "Rakibi tebrik ediyorum" diyerek başlayan Brezilyalı yıldız, "İnanılmaz bir mücadele sergilediler. Her takıma karşı böyle oynasalar şampiyonluğa oynarlar. Herkese böyle oynasınlar" ifadelerini kullandı. Melo erken dönüşü için de "Türkler dinini en iyi şekilde yaşıyorlar. Bizim dinimiz farklı olabilir ama Allah'a inancımız sonsuz. Tanrı'ya olan dualarım da kabul oldu ve sahalara döndüm. Taraftar beni 'pitbull' diye çağırıyorsa benim güçlü olmamdan dolayı" yorumunda bulundu. 

"DEMEK Kİ BİZİ İZLEMEMİŞ" 
Melo'nun rakibiyle ilgili imalı lafları hem kendi hocasını hem de G.Antep'in teknik direktörü Okan Buruk'u kızdırdı... Hamzaoğlu, "Melo gereksiz konuşmuş. Polemiğe girmeye gerek yok" derken, Buruk ise, "Melo bizi izlememiş demek ki... Onunla muhatap olmak istemiyorum" eleştirisini yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.