ASAYİŞ Haber Girişi : 29 Aralık 2022 11:28

Köyden adeta esrar fışkırdı

Köyden adeta esrar fışkırdı

 

 

 

Haberal25-Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir köye operasyon gerçekleştiren narkotik polisler; ahırda, çalılıklarda, otomobilde ve arazide toprağa gömülü esrar buldu. Yılbaşına sayılı günler kala piyasaya sürülmeye hazırlanan 31,5 kilogram esrar, polisin operasyonuyla ele geçirildi.

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube ekipleri, yılbaşı öncesi de uyuşturucu satıcılarına geçit vermiyor. Narkotik ekiplerince yapılan 2 buçuk aylık araştırma ve takip sonucu, Malkara ilçesine bağlı Vakıfiğdemir Mahallesi'ndeki bir çiftlik evinde uyuşturucu olduğu bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri, kırsal bölgede içerisindeki ormanda bulunan mahalledeki çiftlik evini titizlikle takip altına aldı. Operasyon için düğmeye basan ekipler, girdikleri çiftlik evinde uyuşturucu arama köpeği 'Larrisa'nın da yardımıyla çiftlikte ve çevresindeki arazide geniş çaplı arama yaparken, çiftlikte bulunan M.G.'yi gözaltına aldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.