GÜNDEM Haber Girişi : 05 Kasım 2015 08:48

İbrahim Kalın'dan gündeme ilişkin açıklamalar

İbrahim Kalın'dan gündeme ilişkin açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında konuştu.
IŞİD VE PKK OPERASYONLARI SÜRECEK
"Terörle mücadele konusunda 7 Haziran seçimlerinden sonra olduğu gibi 1 Kasım seçimleridne sonra da gündemimizde olmaya decvam edecek. İster DAİŞ olsun ister PKK olsun operasyonlarımız devam edecektir.

SIRTINI PKK'YA DAYAYANLARIN HESAPLARI BOŞA ÇIKTI
PKK'nın terör siyasetine, ona şirinleştirmeler yapılmasına izin verilmeyecektir. 1 Kasım seçim sonuçlarınından biri de bu olmuştur. Teröre sırtına dayayanların, siyaset yaptıklarını zannedenlerin hesapları boşa çıkmıştır.

Suriye ve Irak'ta kamu düzeni ve insan hayatını tehlikeye atan DAEŞ'e karşı operasyonlarımız da kararlılıkla devam edcektir. 20 binden fazla kişiye Türkiye'ye giriş yasağı konulmuştur. Türkiye içinde yapılan operasyonlardda binin üzerinde tutuklama gerçekleşmiş ve hukuki yargılama devam etmektir.

Türkiye terörle mücadeleye kararlılıkla devam edecektir. Türkiye uluslararası koalisyona da üyedir. Bu mücadele de kararlı bir şekilde devam edecektir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.