TEKNOLOJİ Haber Girişi : 30 Ocak 2020 11:55

Hosting ve domain ihtiyaçlarına yeni çözümler

 Hosting ve domain ihtiyaçlarına yeni çözümler
Teknoloji her geçen gün insan hayatını daha da kolaylaştırmaya devam ediyor. İnternetin kalbi olan hosting ve domain sağlayıcıları da kendilerini bu doğrultuda geliştiriyor.

İSTANBUL (İHA) - Teknoloji her geçen gün insan hayatını daha da kolaylaştırmaya devam ediyor. İnternetin kalbi olan hosting ve domain sağlayıcıları da kendilerini bu doğrultuda geliştiriyor.
Özellikle KOBİ ve büyük ölçekli işletmeler domain ve hosting ihtiyaçlarını 2000’li yılların başından buyana hosting firmalarından kesintisiz olarak almaya devam ediyor. Aktif olarak kendini internet ve teknolojiye uyumlu olarak yenileyen hosting firmaları, kullanıcılarına yeni çözümler ve çok daha ekonomik sahip olma maliyetleri sunuyor. hizhosting.com Genel Müdürü Caner Çakı, milyonlarca kullanıcısına sorunsuz bir şekilde 7 gün 24 saat hizmet veren internet sitelerinin arka planına bakıldığında hummalı bir çalışma olduğunu belirterek, “Türkiye’de milyonlarca kullanıcı her gün internet üzerinde dolaşım sağlamakta. Bu dolaşımda hiçbir sıkıntı yaşamadan sorunsuz ve hızlı bir şekilde işlem yapılabilmekte. Bu dolaşımın kolay ve bir o kadar da sorunsuz olmasının en büyük sebebi ise internet sitelerine hosting firmalarının verdiği hizmettir. İnternetten hizmet alan kullanıcılar farkında olmasa bile bu sitelerin sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışmaları için perde arkasında hummalı bir çalışma yapılmaktadır. Hosting anlık hizmet dışında gelişen teknolojiye de ayak uydurarak, o anki ihtiyaçlara göre cevap verebilir hale gelmektedir. Hosting firmaları 2019 yılında yapmış olduğu yeni yatırımlar ile Türkiye'nin ilk NVME Disk altyapılı hosting altyapısını müşterilerine sunmakta. NVME SSD Disk altyapısı ile verilere ulaşım nano saniyeler seviyesinde oluyor ve bu sayede web sayfası erişimleri muazzam derecede hızlanıyor. Hızlı hosting hizmetinin ve anında açılan web sitelerinin özellikle arama motoru optimizasyonu (SEO) ve müşteri deneyimi noktasında çok olumlu sonuçlar veriyor. Son yıllarda web sitesi sahibi olmak isteyenler için en kolay uygulama tabi ki Wordpress uygulamasıdır. Dünya üzerindeki web sitelerinin yüzde 35'i Wordpress içerik yönetim yazılımı ile hazırlanıyor. Wordpress Hosting hizmeti ile işletmeler, tek tıkla wordpress kurulumu hizmetinden faydalanıyor ve sadece bir kaç adımda web sitelerini otomatik olarak hazır hale geliyor” ifadelerini kullandı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.