SPOR Haber Girişi : 06 Mayıs 2015 09:06

Hıncal Uluç ile haftanın gündemi

Hıncal Uluç ile haftanın gündemi
Sabah Gazetesi'nin usta kalemi Hıncal Uluç, geçtiğimiz haftaya damgasını vuran spor olaylarını Sabahspor.com okuyucularına değerlendirdi.
Galatasaray, Akhisar Belediyespor deplasmanından Burak Yılmaz'ın golleriyle 2-0'lık galibiyetle döndü ve şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürdü. Maçın genel değerlendirmesi için neler söylemek istersiniz?

Aslında puanları Akhisar hediye etti Galatasaray'a. Kadro dışı bırakılan Gekas olsaydı o takımda sonuç ne olurdu bilemiyorum. Gekas'ın yokluğuna rağmen geri kalanlar öyle net pozisyonlarda adeta gol atmamak için uğraştılar ki akıl almaz. Galatasaray'ın kazandığı bir maç değil, Akhisar'ın kaybettiği bir maçtı bu. Aslında iyi başlamıştı Galatasaray maça. 2-0 öne geçtikten sonra iyice rahatlayacağını, çok da kolay götüreceğini düşünüyordu bu maçı ancak tam tersi oldu. 2-0'dan sonra tribündeki ve ekran başındaki Galatasaraylılar bir gol yememek için dua eder hale geldiler. Çünkü bir gol yeseydi takımın halinden panikleyeceği belliydi. Ondan sonra da maçın sonu nereye giderdi belli değil. Ama o bir golü Akhisar'ın hem de en becerikli ayakları atamadılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.