GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ocak 2024 08:32

Hain saldırıya siyasilerden art arda tepkiler

Hain saldırıya siyasilerden art arda tepkiler
Hain saldırıya siyasilerden art arda tepkiler

 

 

 

 

Haberal25-TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesinde sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için yayınladığı taziye mesajında, “Devletimiz, vatanımızın bekası ve milletimizin selameti için fedayı can eden kahramanlarımızın kanını yerde bırakmayacaktır” dedi.

 

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesinde sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için siyasiler başsağlığı mesajları yayınladı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yaptığı açıklamada, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehadet mertebesine erişen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim makamlarını âli, mekânlarını cennet eylesin. Devletimiz, vatanımızın bekası ve milletimizin selâmeti için fedayı can eden kahramanlarımızın kanını yerde bırakmayacaktır. Bu topraklardan son terörist sökülüp atılana, terörün arkasındaki tüm destekler ortadan kaldırılıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum"

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize de Rabb’imden şifalar diliyorum" dedi.

 

Bakan Kacır: “Milletimizin başı sağ olsun”

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

Fahrettin Altun: "Bölücü propagandalarına alet olmayalım"

 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, “Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. İnsanlığın ortak düşmanı olan bölücü teröre ve terör destekçilerine binlerce kez lanet olsun. Her türlü terör örgütünün kökü kurutuluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmayacağız.

 

Sosyal medyada şehitlerimiz ve Silahlı Kuvvetlerimizle alakalı doğrulanmamış içerikleri paylaşmayalım, terör örgütlerinin bölücü propagandalarına alet olmayalım. Terörün faydasına olabilecek dezenformasyon barındıran içeriklerden uzak durup, yalnızca resmi açıklamalara itibar edelim. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

Sözcü Çelik: “Acımız çok büyük"

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Acımız çok büyük. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bakan Yerlikaya: “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız”

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Milletimizin başı sağ olsun. Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan kahraman mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; şehit ailelerimize, kahraman ordumuza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin makamları âli olsun. Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; vatan uğruna, ay yıldızlı şanlı bayrağımız uğruna şehit düşen kahraman evlatlarımızın kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız. Bu hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız" açıklamasını yaptı.

 

Bakan Koca: “Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine hızla başlanmıştır”

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit olmuş, 3’ü ağır 8 askerimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine hızla başlanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.