GÜNDEM Haber Girişi : 02 Mayıs 2016 15:32

Hain kurşundan cep telefonuyla kurtulan askere Erdoğan'dan jest

Hain kurşundan cep telefonuyla kurtulan askere Erdoğan'dan jest
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik, güvenlik güçlerinin büyük özveri ve fedakarlıklarıyla gerçekleştirilen operasyonda inanılması zor olaylar da yaşanıyor
Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda, Uzman Çavuş Mustafa Bozok teröristlerin açtığı ateşte kurşunlardan birinin cep telefonuna gelmesiyle hafif yaralandı. Telefonu parçalanan Uzman Çavuş, hayata bu sayede tutundu. Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavisi süren Bozok'a Cumhurbaşkanı Erdoğan jest yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uzman Çavuş Bozok'a "can kurtaran telefon"un yenisini gönderdi.  Bozok'a, hediyesi Mardin Valiliğince ulaştırıldı. Mardin Vali Yardımcısı Erkan Çapar, hastanede ziyaret ettiği Bozok'a, Erdoğan'ın "geçmiş olsun" temennisini iletti, cep telefonu hediyesini takdim etti.
Bozok, "Cumhurbaşkanı'ma teşekkürlerimi iletirseniz çok sevinirim. Cumhurbaşkanı'm, böyle bir hediye beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. Sonuçta bu benim vatani görevim. Bu vatanı kimse sahipsiz görmesin, hepimiz bunun için mücadele ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.