MAGAZİN Haber Girişi : 16 Nisan 2015 10:31

Gülen taraf o oldu

Gülen taraf o oldu
Sunucu Özlem Yıldız'ın bir televizyon programında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu Seren Serengil hakkında savcılık kararını verdi
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Umut Tepe tarafından verilen takipsizlik kararında, Seren Serengil'in 1 Ekim 2014 tarihinde "Kim ne derse desin" adlı televizyon programının sunucularından biri olduğu anlatıldı. Magazin haberlerine yönelik yapılan programda, Serengil'in diğer sunucu arkadaşıyla birlikte çıkan haberlere ilişkin yorumlar yaptıkları, bu kişilerin ise sanat camiasından oldukları ifade edildi. Serengil'in, şikayetçi Özlem Yıldız hakkında üç iddia dile getirdiği belirtilen kararda, Serengil'in savcılık ifadesi de yer aldı.

"REKLAM AMAÇLI ŞİKAYET ETTİ"

Serengil'in, ifadesinde, Özlem Yıldız'ın kamuoyu tarafından tanınan bir insan olduğunu, kendisi hakkında yapılan eleştirilere karşı duyarlı olması gerektiğini söylediği belirtildi

Seren Serengil, ifade özgürlüğü çerçevesinde, hakaret kastı olmadan söz konusu beyanlarda bulunduğunu ve Özlem Yıldız'ın "reklam amaçlı" olarak kendisini şikayet ettiğini düşündüğünü belirterek, suçlamayı reddettiğine de yer verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.