GÜNDEM Haber Girişi : 10 Haziran 2016 10:44

Güle güle şampiyon

Güle güle şampiyon
Muhammed Ali toprağa veriliyor... Efsane boksör için dün ilk maçına çıktığı 'Freedom Hall'da cenaze namazı kılındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Bakanı Albayrak, Spor Bakanı Kılıç ve Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in de ön sırada saf tuttuğu n
Muhammed Ali toprağa veriliyor... Kentucky eyaletinin Louisville şehrinde efsane boksörün ilk profesyonel maçına çıktığı "Freedom Hall"da cenaze namazı kılındı.
İKİ SUREDEN AYETLER OKUNDU
Namaza Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 1977 yılında İslamiyeti seçen İngiliz müzisyen Yusuf İslam, 17 yaşındayken İslamiyete geçen ABD'li akademisyen ve kanaat önderi Hamza Yusuf, Nation of Islam lideri Louis Farakhan, siyahi hakları aktivisti Jesse Jackson, aralarında Muhammed Ali'nin maçlarını da organize eden ünlü boks organizatörü Don King'in de bulunduğu spor dünyasından çok sayıda temsilci ve 15 bini aşkın Müslüman katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.