GÜNDEM Haber Girişi : 11 Temmuz 2016 16:19

Fetullah Gülen kirli emellerinde orucu ve namazı yasakladı!

Fetullah Gülen kirli emellerinde orucu ve namazı yasakladı!
TSK'ya sızmak için maddi durumu kötü ailelerin çocuklarını kullanan FETÖ, deşifre olmamaları için üyelerine namaz ve orucu yasakladı. Paralel Yapı, insan üstü hikayelerle çocukların beynini yıkadı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato tarafından İzmir'deki askeri casusluk davasındaki usulsüzlüklerle ilgili yürütülen soruşturma, "FETÖ/PDY'nin TSK içerisindeki yapılanmasını deşifre etti. Gizli tanık ifadeleri, FETÖ mensuplarının TSK'ya sızma yöntemlerini ve bun karşı çıkan personellerin ise kumpas soruşturmalarıyla tasfiye edilerek yerlerine FETÖ/PDY mensuplarının yerleştirildiğini ortaya koydu
HEDEF ALEVİLER

Buna göre; Paralel Yapı, TSK'ya sızmak amacıyla fakir Alevi çocukları ile maddi durumu kötü ailelerin 12-13 yaşlarındaki zeki çocuklarını ders çalışma bahanesiyle tuzağa düşürdü. FETÖ okullardan seçtiği bu çocukları hücre evlerinde örgütsel ideolojiyi empoze etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.