SPOR Haber Girişi : 13 Aralık 2015 21:19

Fenerbahçe, Başakşehir'i eli boş gönderdi

Fenerbahçe, Başakşehir'i eli boş gönderdi
Süper Lig'de Fenerbahçe, Kadıköy'de ağırladığı Başakşehir'i 1-0 mağlup etti.

Kadıköy'de ilk yarıda rakip kalede daha çok görünen taraf Fenerbahçe'ydi. Son haftalardaki oyun planın sapmayan sarı lacivertliler ilk yarıda kalesinde önemli bir tehlike yaşamadı.

İLK YARI GOLSÜZ SONUÇLANDI

Nani ve Ozan Tufan ile gole yaklaşan Kanarya'nın 36. dakikada Josef de Souza ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Ve ilk yarı 0-0 sona erdi.  Bu arada Fenerbahçe'de Alper Potuk, 17. dakikada Uğur Uçar'la girdiği ikili mücadelede sakatlandı. Oyuna devam edemeyen Alper'in yerine Markovic dahil oldu.

PERDEYİ NANİ AÇTI

İkinci yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 69. dakikasında Başakşehir 10 kişi kaldı. Stephan Badji, 69. dakikada Souza'ya yaptığı müdahale sonrası 2. sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibi önünde baskısını iyice artıran sarı lacivertliler aradığı golü 84. dakikada Nani ile buldu. Süper bir gole imza atan Portekizli, bu sezon 5. golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve 34 puana çıkan Sarı Kanarya maç fazlasıyla zirveye yerleşti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.