ERZURUM Haber Girişi : 11 Nisan 2016 17:21

Erzurum'da kentsel dönüşüm heyecanı

Erzurum'da kentsel dönüşüm heyecanı
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Erzurum merkezindeki Yakutiye İlçe Belediyesi tarafından yürütülen Kentsel Dönüşüm Projeleri sürerken şehirde de dönüşüm heyecanı başladı.

150 dönüm alandan oluşan Hacıcuma, Taş Mescit, Kadana ve Narmanlı mahallesinin bir bölümünü içerisine alan Kentsel Dönüşüm Projesi, kamulaştırma safhası tamamlanıyor.

"PROJE BENİ HEYECANLANDIRIYOR"
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hacıcuma, Taş Mescit, Narmanlı ve Kadana mahallesini çevreleyen 152.000 metrekare alanda kamulaştırmaların son noktada olduğunu açıkladı. Başkan Korkut, "Hacıcuma, Kadana, Taş Mescit ve Narmanlı mahallesinin bir bölümünü kapsayan, Hacıcuma Projesi diye özetlediğimiz proje Yeşil Yakutiye'nin ardından bir ada olarak yapılaşmasıyla dikkat çekecek. Bu bakımdan oldukça heyecan verici. Projenin diğer bir önemi de Erzurum'u her açıdan görülebilir, izlenebilir kılması. Erzurum Kalesi, Üç Kümbetler, Tabyalar, atlama kuleleri ve Palandöken'i rahatlıkla izleyebileceğimiz bir konuma sahip proje beni fazlasıyla heyecanlandırıyor" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.