ERZURUM Haber Girişi : 25 Ekim 2023 11:00

Erzurum Milli Eğitim’den Ankara’ya bir atama daha

Erzurum Milli Eğitim’den Ankara’ya bir atama daha

 

Haberal25- Yusuf Tekin’in Milli Eğitim Bakanı olmasının ardından Bakanlık bünyesine Erzurum Milli Eğitim camiasından yaptığı atamalara bir yenisi daha eklendi.

 

Yaklaşık 5 yıldır Erzurum Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten İsmail Bağrıyanık Milli Eğitim Genel Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Daire Başkanı olarak atandı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı kararnamesiyle ataması yapılan Erzurum Milli Eğitim camiasının sevilen sayılan aldığı bütün görevleri layıkıyla yürüten eğitimci İsmail Bağrıyanık elde ettiği bilgi birikim ve tecrübesiyle hizmete Ankara’da devam edecek.

 

Erzurum’da uzun yıllar birçok okulda öğretmenlik, idarecilik ve bir çok STK’da Başkanlık, Yöneticilik ve çeşitli görevlerde bulunan halen Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Doğu Anadolu Bölge Koorinatörlüğü’nü de yürüten İsmail Bağrıyanık’ın Ankara’ya atanması memnuniyetle karşılandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.