GÜNDEM Haber Girişi : 21 Eylül 2015 16:52

Erzurum AK Parti adayları tanıtıldı

Erzurum AK Parti adayları tanıtıldı
AK Parti Milletvekili adayları Ankara Arenada düzenlenen törenle Türkiye'ye tanıtıldı.
ERZURUM(HABERAL25) AK Parti Erzurum Milletvekili adayları Recep Akdağ, Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz ve Ahmet Yaptırmış, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile birlikte platformda yer aldı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, partisinin Erzurum milletvekili adaylarını tanıtarak, birlikte görüntü verdi. 
Erzurum Milletvekili adayları salonda yer alan Erzurumlular tarafından coşkuyla ve uzun süre alkışlandı. Erzurumlu adayların tanıtımında 'Erzurum sizinle gurur duyuyor' tezahüratı yapıldı.
DAVUTOĞLU'NUN VURGUSU
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılan "26. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı"na "Haydi Bismillah" sözleriyle başladı. Davutoğlu, "AK Parti, milletin bağrından çıkan tarihi bir hareketin adıdır. Kurucu Genel Başkanımız, şimdi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlayan bu hareket mutlak suretle hedefine ulaşacaktır" ifadesini kullandı.
Adayları tebrik eden Davutoğlu, ilk günkü aşkla yenilenerek, tazelenerek 2023'e, 2053'e, 2071'e yürümeye hazır olun. Yolumuz hayırlı olsun. Menzilimiz hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah'a emanet olunuz" dedi.
Erzurum Milletvekili adaylarını tek tek tebrik eden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, daha sonra adaylarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.
Tanıtım toplantısında Türkiye vizyonuna çıkan AK Parti Erzurum Milletvekili adaylarının yarın Erzurum'a gelecekleri, AK Parti Teşkilatı ve üyeleri tarafından karşılama ve tanıtım töreni yapılacağı açıklandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.