ERZURUM Haber Girişi : 22 Şubat 2016 15:01

ERSSAD'ın hizmet binası düzenlenen programla açıldı

ERSSAD'ın hizmet binası düzenlenen programla açıldı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla kurulan Erzurum Süt Sanayicileri Derneği (ERSSAD)'ın hizmet binası düzenlenen programla açıldı.
Gürcükapı semtinde Tavlaşoğlu İş merkezindeki dernek binasının açılış programına AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Selami Keskin, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Süt üreticileri ve davetliler katıldı.

Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Süt Sanayicileri Derneği Başkanı Recep Acar, dernek binasının açılış kurdelesini kestikten sonra davetlilere yöresel ürünler ikramı yapıldı.

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, dernek binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, Erzurum ve bölge ekonomisinin tarım ve hayvancılığa dayandığını dile getirdi.

Başkan Sekmen, yeni kurulan derneğin desteğiyle üreticilerin bundan sonraki adımda ürünlerini markalaştırması gerektiğini kaydetti.

Sekmen, halkımızın da yerel ürünleri tüketerek, Erzurum'a ve bölgeye katma değer sağlayan sanayicilerimize destek olmasını istedi. Başkan Sekmen, "İlimizde hayvancılığın yüksek oranlarda yapılmasına rağmen, süt ve süt ürünleri sektörü maalesef olması gereken konuma sahip değil. Büyükşehir Belediyesi olarak, problemlere çözüm üretmek için bu tür çalışmalarda öncü olmaya devam edeceğiz" dedi.

Erzurum Süt Sanayicileri Derneği Başkanı Recep Acar da açılışa katılanlara teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.