GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ocak 2015 12:41

EĞİTİM BİR SEN 2 NOLU ŞUBE BAŞKANI MUSTAFA KARATAŞ'TAN KINAMA

EĞİTİM BİR SEN 2 NOLU ŞUBE BAŞKANI MUSTAFA KARATAŞ'TAN KINAMA
EĞİTİM BİR SEN 2 NOLU ŞUBE BAŞKANI MUSTAFA KARATAŞ'TAN KINAMA
EĞİTİM BİR SEN 2 NOLU ŞUBE BAŞKANI MUSTAFA KARATAŞ'TAN KINAMA

Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş, Fransa'da meydana gelen Dünya'da Müslümanlar üzerine oynanmak istenen oyunun bir parçası olan önce 12 kişinin daha sonra 6 kişinin ölümüne neden olan olaylar üzerinden İslam dünyası ile terörü yanyana getirmek isteyenleri kınadıklarını belirtti.  
Karataş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"İslam dinine ve Müslümanlara karşı daha önce oynanan 11 Eylül olayları, daha sonra aşırı fundamentalist zihniyetin yaymak istediği İslamofobi gibi düşüncelerle Müslüman kardeşlerimiz bir düşman gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. Kirli ittifaklarla Müslümanları bir terör eylemi ile karşı karşıya getirmek isteyenlere karşı sesimiz yettiği ölçüde bunun bir insanlık ve düşünce suçu olduğunu söylemeye devam edeceğiz. Batı dünyası Fransa'da bu cinayeti yapanlar Hristiyan ya da Musevi dinine mensup birileri gerçekleştirseydi bu olayı bütün Hristiyan ya da Musevi alemine mal edebilir miydi? Bu olay gerçekleştiği anda bütün dünya'da aynı anda Müslüman kimliğini karalamaya başlamaları ve suçlu ilan etmeleri manidardır. Dışarda bu olaylar yaşanırken içimizde batının güdümünde çalışan bazı guruplar bu olay üzerinden mütedeyyin kardeşlerimizi yıpratmaya çalışmaları ayrıca üzüntü verici bir olaydır. Gazetelerde Charlie Hebdo adlı karikatür dergisinden alıntı yaparak Peygamber efendimize yapılan karikatür hakaretini sansürlemeden Cumhuriyet gazetesi ve bazı Medya organları köşelerine taşımışlardır. Bu hadsizliği yaparak milyarların gönül verdiği Hz. Muhammet (SAV)'e ve onun ümmetine yapılan saygısızlığı kınıyoruz. Savcılarımızı insanları tahrik etmeye çalışan ve kutsal değerlere hakaret eden bu medya organlarına karşı göreve çağırıyoruz. "
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.