SAĞLIK Haber Girişi : 27 Mart 2015 19:51

Dikkatiniz artık kontrol altında!

Dikkatiniz artık kontrol altında!
İlk defa dikkatinizi somut olarak kontrol altına alabildiğinizi görebileceksiniz.
ERZURUM(HABERAL25)Günümüz abartılı teknoloji kullanımına maruz kalan her insanı olumsuz etkileyen Dikkat Eksikliği sorununun artık çağın sorunu olduğunu belirten Dikkat Akademisi kurucusu sn. Adalet ÖMEROĞLU, kullandıkları program ile bu sorunu ciddi oranda azaltmayı hedeflediklerini söyledi. Zihinsel egzersize yönelik bilgisayar oyun düzleminde ilerleyen seanslar, insan zihninin komutları ile hareket etmektedir. Dikkatin verilmesiyle oyun başlayıp ilerlemekte, dikkatin dağılması ile oyun durmaktadır diyen Ömeroğlu bu sayede uzun süreli ve ayırıcı dikkat yeteneğini geliştirdiklerini; kazanılan bu becerileri bireyin günlük hayata da taşıyabildiğini vurgulamaktadır.

Nasa patentli donanım ve yazılım ile birlikte kola takılan cihaz, dikkati kişinin gerçek zamanlı görebileceği somut bir değere dönüştürür; bu şekilde dikkat kavramı ölçülebilir hale gelerek sürekli geribildirim yoluyla bir beceri olarak öğretilebilinir. Ayrıca

Bu program sayesinde DEHB sorununa eğlenceli ve etkili çözüm sunmakla kalmayıp gizil performansınızı da açığa çıkarma imkanı sunmaktadır dedi.

Ücretsiz demo seanslarına herkesi beklediğini söyledi


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • naz yildirim 28 Mart 2015 00:00

    bu haber beni cok heyecanladirdi acikcasi 19yasindayim ve hicbirseye dogru duzgun dikkatimi veremiyorum.en yakin zamanda ziyaret edicem.

  • elif yılmaz 26 Mart 2015 00:00

    erzuruma bu programı getirdiğiniz için çok tesekkur ederız. bu program sayesinde çocugum artık dıkkatını daha ıyı topluyor. oldukca ilgili ve alakalı olan dikkat akademisi çalışanlarına çok tesekkur edıyorum. oraya gıdınce adeta deşarj olup eve geliyoruz.