ERZURUM Haber Girişi : 16 Ekim 2015 18:17

Büyükşehir'den büyük açılış

Büyükşehir'den büyük açılış
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hatıra ormanı ve mesire alanı düzenlenen törenle hizmete açıldı.
ERZURUM(HABERAL25)Açılış törenine Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Ak Parti Milletvekili Adayı Mustafa Ilıcalı ve çok sayıda davetli katıldı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen açılış konuşmasında, "Büyük milletlerin, büyük devletlerin dün şehitleri vardı, bugünde vardı yarında olacak. Eğer millet olarak, devlet olarak her zaman kazanır, bu olayları Allah kimsenin başına vermesin. Biliyoruz ki şehitlik bizim anlayışımızda Peygamberlikten sonra en yüce mertebeye sahip" dedi.
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ta konuşmasında, "Biz de gençliğimizde eskiden seçimler yaklaştıkça belediye başkanlarımız bol bol gecekondu tapusu dağıtırlardı. Belediye başkanımız da şimdi mezar tapusu vermeye taahhüt ediyor arkadaşlar. Almak isteyen varsa gitsin alsın" diye espiri yaptı. Vali Altıparmak, "Şaka bir yana hayırlı olsun derim, çok güzel bir mekan ve çok güzel bir hizmet, kayda değer hizmetler, sayın başkanımız şehrimize çok güzel hizmetler yapıyor sağ olsunlar '' diye konuştu.
Konuşmalardan sonra hatıra ormanı ve mesire alanı açılışı yapıldı. Açılışlardan sonra Erzurum Asri Mezarlık alanına geçildi. Burada açıklama yapan Başkan Sekmen, "Önce garipler ve kimsesizler mezarlıklarını elden geçirdik, ölenlerin ruhlarını şad etmek üzere peyzaj çalışması yapıldı, peyzaj düzenlemesi Asri Mezarlığın tamamında yapılacak, daha sonra aynı düzenlemeleri ilçelerimizde de yapacağız. Müslüman mezarlığı bakımsız olmaz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.