SPOR Haber Girişi : 12 Şubat 2015 18:18

BASKETBOL YARI FİNALLERİ BAŞLADI

BASKETBOL YARI FİNALLERİ BAŞLADI
Türkiye'nin çeşitli illerinden toplam 150'yakın sporcu ve idarecinin katılımı ile gercekleştirilen Okullar arası Basketbol yarı finalleri başladı.

TRABZON (HAberal25) - Türkiye'nin çeşitli illerinden toplam 150'yakın sporcu ve idarecinin katılımı ile gercekleştirilen Okullar arası Basketbol yarı finalleri başladı. 
12-15 Şubat tarihleri arasında Ankara, Balıkesir, Bursa,Erzurum, İstanbul, İzmir,Kayseri, Ordu, Rize ve Samsun illerinden 8 kız takımı, 8 erkek takımı olmak üzere 16 takımın katılımıyla, Yomra Cimnastik Spor Salonu'ndan oynanmaya başladı.
Açılışa Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu sporcu ve idarecilerin katılımı ile gerçekleşti.
Türkiye'nin çeşitli illerinden toplam 150'ye yakın sporcu ve idarecinin katılımı ile gerçekleşen açılışta konuşma yapan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, " Çok değerli okul yöneticileri, değerli öğretmen ve sporcu kardeşlerim ilimize ve kentimize hoşgeldiniz. Ülkemizde maalesef Eğitim ve Spor aynı anda yürümez mantığı var. Sizler Sporun ve Eğitimin aynı anda olabileceğini ispatlamış oldunuz. Spor yapmak her zaman iyidir. Ülkemizdeki bu yanlış anlayışın bir an önce düzelmesi gerekli. Buradan Gruptan çıkacak olan takımlara finalde başarılar diliyorum ve Şampiyon takımında buradan çıkacağına inanıyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.