ERZURUM Haber Girişi : 07 Ağustos 2015 16:03

AK Partililer Palandöken danışma meclisinde buluştu

AK Partililer Palandöken danışma meclisinde  buluştu
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.
ERZURUM(HABERAL25)AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı'nda yapılan Ağustos Ayı Danışma Meclis Toplantısı Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Tortum İlçe Başkanı Ömer Hancı, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. Bir açılış konuşması yapan Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, özellikle son dönem yaşanan terör olaylarını kınadı. Başkan Ömeroğlu, "Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizi hiç güç bozamayacaktır. Hükümetimizin aldığı önlemler ve yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Bir erken seçim olması durumunda tüm teşkilatımız hazırdır. "dedi.
Toplantıda ayrıca Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de birer konuşma yaptılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.