SİYASET Haber Girişi : 23 Şubat 2015 17:59

AK PARTİ PALANDÖKEN İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ PALANDÖKEN İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı şubat ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.
AK PARTİ PALANDÖKEN İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ERZURUM (HABERAL25) - AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı şubat ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.  
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşen Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Şubat Ayı Danışma Meclisi toplantısına, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı, Gençlik kolları, Kadın kolları, Mahalle Muhtarları, Mahalle Başkan ve yönetimleri, 7 Haziran'da yapılacak seçimler için müracaat eden Ak Parti Milletvekili Aday adayları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.
Toplantıyı yönetmek üzere Divan oluşturuldu. Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başlayan Şubat ayı Palandöken ilçe danışma meclisi toplantısının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu yaptı. Ömeroğlu konuşmasında yaklaşan genel seçimlere vurgu yaparak, seçimler öncesi planlanması gereken faaliyetler hakkında bilgiler aktararak sözlerine şöyle devam etti: "Önümüzde çok önemli bir seçim var her geçen gün seçime bir adım daha yaklaşıyor ve içimizdeki heyecanı bir nebze daha artırıyoruz. Çünkü bu seçim Yeni Türkiye'nin bir davası ,bir kavgasıdır.Paralel yapı ve muhalefet birleşerek farklı hilelerle önümüzü kesmeye çalıştı ama başarılı olamadılar.2014 yerel seçimlerinden büyük bir galibiyetle çıktık ve halkımız 10 Ağustos seçimlerinde de yanımızda durdu.Ankara'dan öteye gidemeyen MHP,Sadece sahil şeridini temsil ettiğini düşünen CHP ve Güneydoğu'dan öteye geçemeyen HDP, bu Milleti temsil edemez.Geçmişte büyük bir özveri ve birlik duygusuyla bu topraklara sahip çıkan milletimiz,yetkiyi yine Ak Parti'ye verecektir.3 dönemdir tek başına iktidar olan Partimiz ,yoluna emin adımlarla devam ederek,2023' te Büyük Türkiye'yi inşa edecektir" diye konuştu.
Ak Parti Palandöken İlçesi Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Birim Başkanlarının sunumlarının ardından,Mahalle muhtarları,mahalle Başkanları ve partililerin görüş, öneri ve sorularıyla sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.