SİYASET Haber Girişi : 29 Mart 2015 12:51

Ak Palandöken Çalışıyor

Ak Palandöken Çalışıyor
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
ERZURUM (HABERAL25) AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşen AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısına, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle muhtarları, mahalle başkan ve yönetimleri, meclis üyeleri, ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, yönetime geldikleri ilk günden itibaren halkın sorunları yerinde gözlemlemek için sürekli mahallerimiz içinde olduğunu ve yerinde tesbitleri yaptığını vurguladı. Bu toplantıların ise aylık yapılan faaliyetlerin yerel yönetimlerle beraber değerlendirildiği platfomlar olduğunu, hangi yoğun programları olursa olsun bu toplantının her çalışmadan daha önemli olduğunu, onun için bu toplantıya gösterdikleri hasssasiyetinde çok fazla olduğunu ifade etti. Ayrıca aynı hassasiyeti gösteren palandöken Belediye başkanı Orhan BULÜTLARA'da gösterdiği hassasiyetten dolayı ayrıca teşekkür ettiğini ifade etti. 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Erzurum'dan 6 milletvekili çıkaracaklarını sözünü yenileyen. Başkan Ömeroğlu, "Bu seçimde AK Parti teşkilatları olarak bu başarıyı gösterecek güçteyiz. Tüm kurullarımız gece gündüz demeden çalışacak ve Türkiye genelinde 400 milletvekilini çıkaracağız"diye konuştu.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, "İlçemizde hizmet götürmediğimiz en küçük sokak bile yok. Halkımız bize güveniyor ve bizi destekliyor. Bu seçimler AK Parti'nin gücünü bir kez daha ortaya koyacak"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.