GÜNDEM Haber Girişi : 05 Aralık 2015 10:09

'Göğsümüzden hançerlendik'

'Göğsümüzden hançerlendik'
Başbakan Davutoğlu: "Türkiye, Rusya'yı arkadan hançerledi" demek yanlış. Biz de "Hava sahamızı ihlal eden uçak kim olursa olsun bizi göğsümüzden hançerlemiştir" deme hakkına sahip oluruz
Başbakan Ahmet Davutoğlu dün resmi ziyaretlerde bulunduğu Bakü'de Azerbaycan Diplomasi Akademisi'nde, "Küresel Sınamalar Karşısında Türkiye-Azerbaycan Stratejik Ortaklığı" başlıklı bir konuşma yaptı. 
 YANINDAYIZ: Kim Suriye halkını bombalarsa bombalasın, kim Suriye'ye dönük bu derece yanlış politikalar uygularsa uygulasın, Suriye halkının yanında olacağız. 
 İKİ BÜYÜK HALK: Rus halkına dönük olarak en ufak bir tereddüt, kaygı veya olumsuz hissiyat içinde değiliz. Türkler ve Ruslar Avrupa ve Asya tarihini birlikte şekillendirmiş iki büyük halk. Rusya halkı onurlu bir halktır, saygı duyuyoruz. Ama Türk halkı da onurlu bir halktır ve saygı duyduğu halklardan saygı görmeyi bekler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.