MAGAZİN Haber Girişi : 19 Şubat 2019 12:18

18 Şubat Hadi İpucu yanıtı! Ahtapotun Tarkan'ı öldürmeye çalıştığı sahne bugün ipucu sorusu

18 Şubat Hadi İpucu yanıtı! Ahtapotun Tarkan'ı öldürmeye çalıştığı sahne bugün ipucu sorusu
18 Şubat Hadi İpucu yanıtı! Ahtapotun Tarkan'ı öldürmeye çalıştığı sahne bugün ipucu sorusu... Hadi'nin bugünkü ipucu sorusu Yeşilçam'ın unutulmaz filminden geliyor.
(HABERAL25) 18 Şubat Hadi İpucu yanıtı! Ahtapotun Tarkan'ı öldürmeye çalıştığı sahne bugün ipucu sorusu... Hadi'nin bugünkü ipucu sorusu Yeşilçam'ın unutulmaz filminden geliyor. Kartal Tibet'in canlandırdığı 'Tarkan' karakteri hala milyonların hafızasında yer eden filmin ahtapot sahnesini hatırlıyor musunuz? Tarkan film serisinde dev ahtapotun Tarkan'ı öldürmeye çalıştığı sahne 18 Şubat için ipucu sorusu oldu. Peki, Hadi ipucu sorusu cevabı nedir?18 Şubat Hadi ipucu sorusu yine Instagram hesabı üzerinden paylaşıldı. Her gün farklı bir ipucu sorusu ile karşımıza gelen Hadi'nin bugünkü ipucusu ise Yeşilçam'ın unutulmaz filminden geldi. Bugün 12:30'da başlayacak olan yarışmada 'Tarkan' film serisinde dev ahtapotun Tarkan'ı öldürmeye çalıştığı sahne ile ilgili bir soru gelecek. Peki, 18 Şubat Hadi ipucu sorusu cevabı nedir?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.