SİYASET Haber Girişi : 19 Şubat 2015 09:33

SERAP AĞAR, ADAY ADAYI OLDU

 SERAP AĞAR, ADAY ADAYI OLDU
Serap Ağar, AK Parti Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezine gelerek SKM Başkanı Coşkun Dilaver'e Milletvekili aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı.

ERZURUM (HAberal25) - Adalet ve Kalkınma Partisi'nde önemli görevler üstlenen ve 25. Dönem Milletvekilliği adaylığı için Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğinden istifa eden Serap Ağar, AK Parti Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezine gelerek SKM Başkanı Coşkun Dilaver'e Milletvekili aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı. 
"AK PARTİ 13 YILDIR TARİHİMİZİN EN ŞANLI SAYFALARDAN BİRİNİ YAZMIŞTIR"
Seçim Koordinasyon Merkezi'nde basın mensuplarına açıklamada bulunan Milletvekili Aday Adayı Ağar, "AK Parti son 13 yıldır Türkiye'yi şaha kaldırmış ve tarihimizin en şanlı sayfalarından birini yazmıştır. 13 yıllık iktidar süresince milli gelirimiz üç kat artmış ve Türkiye'nin dünyadaki saygınlığı üst seviyelere taşınmıştır. Ülke olarak büyük düşüncelerin, büyük hedeflerin ve büyük hayallerin peşindeyiz. Bu büyük hedeflerin gerçekleşmesi esnasında kalkınan ve bölgede cazibe merkezi konumunda olan bir 'Erzurum Vizyonu' ortaya koymak zorundayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun stratejik vizyonu doğrultusunda Yeni Türkiye'nin inşasına hep birlikte katkı sağlayacağız. 'Yeni Türkiye'nin inşasının eşiği olan 2015 seçimlerinde, aday adaylığı başvurusunun, kendisine, ailesine, partimize,ilimize ve ülkemize hizmet için hayra vesile olmasını diliyoruz." Dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.