ERZURUM Haber Girişi : 30 Aralık 2017 12:55

İranlı turistler Palandöken'e akın etti

  İranlı turistler Palandöken'e akın etti
İranlı turistler yılbaşı tatilini geçirmek için Palandöken Kayak Merkezi'ne akın etti. Otellerde doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.
 (HABERAL25) - İranlı turistler yılbaşı tatilini geçirmek için Palandöken Kayak Merkezi'ne akın etti. Otellerde doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. 
Avrupa'nın en uzun kayak pistlerinden birine sahip olan Palandöken, Rus, Ukrayna ve İranlı kayakseverlere ev sahipliği yapıyor. Üç ülkenin kadınları güzellikleriyle kayak pistini adeta podyuma çeviriyor. Ülkelerinde kayak merkezi olmasına rağmen tatil için Palandöken Kayak Merkezi'ne gelen İranlılar, gündüz saatlerinde kayak yaparken, geceleri de kaldıkları otelin eğlence merkezlerinde gönüllerince eğleniyor.
Türkiye'yi her yönüyle çok beğendiklerini söyleyen İranlılar, "Kayak için Palandöken'i tercih ediyoruz. Ülkemizde yapmayı hayal ettiğimiz her şeyi burada gerçekleştiriyoruz. Birçoğumuz Türkçe bildiğimiz için kendimizi yabancı hissetmiyoruz. Yani stresimizi atıp gidiyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.